Bhutan, een parel in de Himalaya!

Yaxa Reizen

Midden in de Himalaya en verscholen tussen de besneeuwde bergtoppen ligt het mysterieuze Bhutan. De officiële naam van het land is Druk Yul, wat ‘Land van de Donderende Draak’ betekent. Het is een mysterieus land dat geen massatoerisme kent en de invloeden van de 21e eeuw zijn hier niet zichtbaar zoals in de meeste Aziatische landen. Bhutan is tot 1974 afgesloten geweest van de rest van de wereld en dit zorgt voor een adembenemende setting. De vriendelijke bevolking loopt rond in traditionele kleding, er zijn geen verkeerslichten en overal ziet u houten beschilderde huizen en gekleurde gebedsvlaggen. Ga mee op ontdekkingstocht en geniet van de ongerepte valleien, besneeuwde bergpieken en de vele kloosters en heiligdommen die dit fascinerende land te bieden heeft!

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op