Overweldigend Rwanda

Yaxa Reizen

Bent u een natuurliefhebber? Dan is het ‘land van de duizend heuvels’ voor uw de ultieme vakantiebestemming. Rwanda is niet alleen het land van de heuvels, maar ook het land van de prachtige rivieren, meren, savannes en vele nationale parken. Er zijn maar weinig landen ter wereld met zo’n grote verscheidenheid aan diersoorten. Wist u dat maar liefst één derde van alle vogelsoorten van Afrika te vinden is in Rwanda? Ook een trekking door de jungle op zoek naar de imposante berggorilla's is mogelijk. Een ervaring die u zeker niet snel vergeet! Een reis naar Rwanda is uniek, onvergetelijk én overweldigend!

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op