YAXA Blog

EVA Air en YAXA

5 september 2018

Door: Hiske Dijkstra

Yaxa Reizen werkt sinds kort, naar alle tevredenheid, samen met de Taiwanese luchtvaartmaatschappij EVA Air. Of u nu een reis op maat naar Thailand, Japan of China maakt, als u met EVA Air vliegt begint uw vakantie al aan boord. Meer weten? Lees dan verder!

Met een 5-sterren status en bekroning in de top-10 Major Airlines van Tripadvisor is EVA Air een ware favoriet onder onze reizigers. Uiteraard hebben wij deze perfecte service ook zelf willen ervaren, en wat is hiervoor een betere gelegenheid dan tijdens de jaarlijkse FAM-trip voor reisagenten die Yaxa Reizen organiseert. Ditmaal vlogen wij naar Thailand, waar EVA Air vanaf Amsterdam maar liefst drie keer per week non-stop naartoe vliegt.

Voor de meeste vluchten geldt dat u vanaf 48 uur voor vertrek online kunt inchecken via de (mobiele)website of app van EVA Air.

2000px-EVA_AIR_logo.svg_(1)


Het inchecken van uw bagage op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 3. Hier begint de fijne ervaring al met het vriendelijke grondpersoneel die u welkom heet bij de airline. Na het inchecken van de bagage, met het toegestane gewicht van 30 kilo in de Economy klasse, 35 kilo in de Premium Economy klasse en 40 kilo in de business klasse, vervolgden wij onze weg naar de Boeing 777.

Zoals beschreven zijn er aan boord drie reisklasses: Economy, Premium Economy en Businessclass. Iedere stoel in de Economy Class van de Boeing 777 heeft haar eigen personal entertainment programma. De zogenoemde ‘Star Gallery’ bestaat uit onder andere topfilms van over de hele wereld, meer dan 100 cd’s, entertainment programma voor kinderen, vluchtinformatie, sms en e-mailservice, videospelletjes en puzzels. De mogelijkheid om Premium Economy te vliegen, met onder andere de extra beenruimte die wij als reisagenten zelf hebben mogen ervaren, vinden wij de geringe meerprijs zeker waard!

Stap met een gerust hart aan boord en ervaar de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van EVA Air!


Hiske Dijkstra

Reisexpert

Tijdens mijn opleiding International Tourism Management heb ik drie maanden gestudeerd in Thailand. Mijn passie voor reizen kwam hier pas écht naar boven. Inmiddels heb ik al meerdere indrukwekkende reizen mogen maken naar Brazilië, Argentinië en Cuba.

Bekijk meer artikelen van Hiske