Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Ontdek kleurrijk Azië!

Eén ding is zeker. In Azië verveelt u zich geen moment! Bezoek bruisend Bangkok en geniet van de Thaise cultuur. Kom tot rust op één van de vele Indonesische stranden. Ga op zoek naar de schuwe luipaarden in één van de natuurreservaten van Sri Lanka. Tijdens uw reis door Azië ontmoet u de meest gastvrije mensen van verschillende culturen en geniet u van de zeer indrukwekkende en ongerepte natuur. Er zijn talloze mogelijkheden om uw vakantie tot een succes te maken, van een avontuurlijk tot een relaxte vakantie. De keuze is aan u! Maar een ding staat vast: Azië is buitengewoon bijzonder! 

Kleurrijk India

Dompel onder in de kleurrijke cultuur van India: slenter door een wirwar van straatjes in bruisend Delhi, verken de ‘roze stad’ Jaipur en bewonder de wereldberoemde Taj Mahal. Of wat dacht u van een boottocht over de heilige Ganses in Varanasi? Maar India biedt nog veel meer dan alleen een rijkdom aan cultuurschatten. De tropische stranden van Goa zijn een heerlijke plek om na te genieten van alle indrukken die u opgedaan heeft in dit fascinerende land. Een reis naar India is een avontuur voor al uw zintuigen. Namastee, welkom in en India!

Nepal en India 21-daagse rondreis

Kathmandu - Patan - Pokhara - Chitwan - Lumbini - Varanasi - Sarnath - Khajuraho - Orchha - Jhansi - Agra - Jaipur - Delhi - Goa

Reisduur: 21 dagen
Reistype: Rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.329,00 per persoon (excl. vlucht)

De Gouden Driehoek van India 9-daagse rondreis

Delhi - Agra - Fatehpur Sikri - Ranthambore - Jaipur

Reisduur: 9 dagen
Reistype: Rondreis
Prijsindicatie: Ä 1.049,00 per persoon (excl. vlucht)