Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Paradijselijke eilanden in de Indische Oceaan!

Of u nou van een luxe strandvakantie houdt, een huwelijksreis in het vooruitzicht heeft, een avontuurlijke wandeling wilt maken of een combinatie van dit alles, dan zijn de eilanden in de Indische Oceaan een goede uitvalsbasis voor een mooie reis. Waar u ook heen gaat, een bijzondere vakantie wordt het zeker!
Seychellen is een perfecte bestemming voor een luxe huwelijksreis of strandvakantie, waar zon, zee en hagelwitte stranden voorop staan. Deze eilanden zijn ook uitermate geschikt om aan te doen na een rondreis door Afrika. Ook Mauritius, met zijn prachtige stranden en gezellige kleine dorpjes, is een ideale strandbestemming. Voor avontuur en een ruige natuur gaat u naar de voormalige Franse kolonie Réunion.

Het eiland met de duizend gezichten Réunion

Ten oosten van Madagaskar vindt u een klein voormalig Frans paradijs. Maak kennis met Réunion: een gebergte opgerezen uit de Indische Oceaan, dat  zijn ontstaan dankt aan de twee vulkanen Piton des Neiges en Piton de la Fournaise. Laatstgenoemde laat nog regelmatig spectaculaire uitbarstingen zien. Piton des Neiges geldt als de hoogste piek van het eiland, met een hoogte van ruim 3.000 meter. Deze vulkaan splitst het eiland op in het droge gedeelte en het regenachtige deel. In centraal Réunion zorgden kolossale aardverschuivingen voor drie keteldalen, Mafate, Cilaos en Salazie. Ze zijn via smalle bergpassen verbonden met de zee. De bijnamen 'eiland met duizend gezichten' en 'groene juweel in de blauwe zee' dankt het eiland aan zijn schitterende tropische landschappen. De uiteenlopende bevolkingsgroepen zorgen voor een unieke smeltkroes die de gemoedelijke sfeer op het eiland mede bepaalt. Réunion is een fantastisch eiland voor wandelaars en natuurliefhebbers. Een bezoek is ideaal te combineren met het, op een steenworp afstand gelegen, eiland Mauritius.

Rťunion 15-daagse rondreis

Saint Denise - Salazie - Hellbourg - San Pierre - Cilaos - Saint Gilles les Baines

Reisduur: 15 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.700,- - Ä 3.200,- (excl. vlucht)

Rťunion & Mauritius 15-daagse combinatiereis

Saint-Denis - Saint-Gilles-les-Bains - Cilaos - Saint-Pierre - La Plaine des Palmistes - Cirque de Salazie - Saint-Denis - Mauritius

Reisduur: 15 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 1.549,00 (excl. vlucht)