Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Ontdek kleurrijk Azië!

Eén ding is zeker. In Azië verveelt u zich geen moment! Bezoek bruisend Bangkok en geniet van de Thaise cultuur. Kom tot rust op één van de vele Indonesische stranden. Ga op zoek naar de schuwe luipaarden in één van de natuurreservaten van Sri Lanka. Tijdens uw reis door Azië ontmoet u de meest gastvrije mensen van verschillende culturen en geniet u van de zeer indrukwekkende en ongerepte natuur. Er zijn talloze mogelijkheden om uw vakantie tot een succes te maken, van een avontuurlijk tot een relaxte vakantie. De keuze is aan u! Maar een ding staat vast: Azië is buitengewoon bijzonder! 

Authentiek en avontuurlijk Laos

Vergeleken met omliggende Aziatische landen is Laos het jongere broertje. Weinig massatoerisme zorgt er voor dat u in Laos een pure Aziatische ervaring beleeft. Laos onderscheidt zich door een bergachtig landschap, vele rivieren, oude tempels en de ontzettend vriendelijke bevolking. In het noorden ligt de oude stad Luang Prabang, die staat op de gerenommeerde  UNESCO Werelderfgoedlijst. Buiten de steden van Laos vindt u de dichtbeboste natuurgebieden. Hier kunt u werkelijk schitterende wandeltochten maken. Ook een tocht over de Mekong-rivier is een must tijdens uw reis door Laos. Avontuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! Laos is de onontdekte schat van Indochina, aan u de taak om deze te ontdekken!

Hoogtepunten Thailand, Laos & Cambodja 23-daagse rondreis

Bangkok - Chiang Mai - Gouden Driehoek - Chiang Kong - Pakbeng - Luang Prabang - Vientiane - Pakse - Khong Island - Kratie - Phnom Penh - Siem Reap - Sihanoukville - Phnom Penh

Reisduur: 23 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.700,- - Ä 3.200,- (excl. vlucht)