Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Fenomenaal natuurschoon in Midden-Amerika

Midden-Amerika is het werelddeel van de eindeloze stranden, avontuurlijke jungletochten en hartelijke culturen. In Costa Rica, ‘de tuin van Midden Amerika’, vindt u een enorme diversiteit aan flora en fauna. Nicaragua staat bekend om de eeuwenoude koloniale steden. Voor prachtige witte zandstranden bezoekt u in Panama de provincie Bocas del Toro. Maya’s, uitgestrekte natuurgebieden en eindeloze stranden zijn kenmerkend voor Mexico. Houdt u van vulkanen, sfeervolle steden, indrukwekkende natuur en een uiterst vriendelijke bevolking dan zal een reis door Midden-Amerika zeker in de smaak vallen!

Onontdekt en bijzonder Nicaragua

Wandelen door het nevelwoud, de prachtige koloniale steden Granada en León, vulkanen beklimmen en een boottocht maken naar het grootste eiland in zoet water ter wereld: Isla de Ometepe. Nicaragua telt maar liefst 78 nationale parken en staat daarnaast bekend om zijn  geweldige koffie. Het veelzijdige land heeft voor ieder wat te bieden, of u nou van natuur, cultuur of ultieme rust houdt. In weinig Midden-Amerikaanse landen vindt u nog de echte “Latin Vibe”. Door het ontbreken van massatoerisme is de Nicaraguaanse bevolking nog erg gastvrij en ontvangen ze u met open armen. In Nicaragua ervaart u het beste van Midden-Amerika!

Nicaragua 23-daagse rondreis

Managua - Matagalpa - Leůn - Granada - Isla de Ometepe - San Juan Del Sur - Laguna de Apoyo - Corn Island - Managua

Reisduur: 23 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.489,00 per persoon (excl. vlucht)

Nicaragua, Costa Rica & Panama 24-daagse rondreis

Managua - Leůn - Granada - Isla de Ometepe - Rincon de la Vieja - Monteverde - La Fortuna - SarapiquŪ - Tortuguero - Cahuita - Bocas del Toro - Panama-Stad

Reisduur: 24 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.259,00 per persoon (excl. vlucht)