Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Oud versus nieuw in het Midden-Oosten!

Het beeld van uitgestrekte woestijnen, zandduinen en groene oases is bij iedereen bekend, maar als u dit zelf beleeft is het echt een 'once in a lifetime' belevenis. In het Midden-Oosten vallen de oude en nieuwe beschaving perfect samen. In Dubai rijdt u vanuit de woestijn de hypermoderne stad binnen. Een groter contrast vindt u bijna nergens! Dubai leent zich uitstekend voor een citytrip in combinatie met een avontuurlijke woestijnsafari. Hier maakt u gegarandeerd één van de mooiste zonsondergangen mee. Oman is verrassend divers. Het is een land vol oude tradities, woestijnen, nederzettingen, prachtige bergmassieven en een kilometerslange kustlijn. Tijdens een reis naar het Midden-Oosten geniet u van de natuur en historie, met dat extraatje in de vorm van hedendaags vakmanschap. Het Midden-Oosten is een unieke vakantiebestemming!

Het moderne Midden-Oosten in Dubai

Toen er in 1966 olie werd ontdekt in Dubai, is de stad in een paar jaar tijd getransformeerd tot een hypermoderne stad. Momenteel is er nog weinig olie over en ligt de focus meer op het toerisme. En aangelegd of niet, in Dubai verveelt u zich niet snel! U vindt er de meest luxe hotels, mooiste pretparken, prachtige stranden, honderden bars en restaurants, sfeervolle soeks en het hoogste gebouw ter wereld; de Burj Khalifa. Houdt u van winkelen? Dan is Dubai voor u 'the place to be'! Stelt u zich eens voor: winkelen in het grootste winkelcentrum ter wereld, de Dubai Mall,  met maar liefst 1200 winkels... Fantastisch! Maak een reis naar Dubai, een futuristische Arabische metropool.

Dubai 4-daagse stopover

Mogelijke dagbesteding: Dubai Mall - Jumeirah Moskee - Burj Khalifa - Bastakia - Dubai Museum - Palm Island - Jumeirah Beach - Woestijnsafari - Soeks - Dubai Marina

Reisduur: 4 dagen
Reistype: Stopover
Prijsindicatie: Ä 700,- - Ä 1.200,- per persoon (excl. vlucht)

Oman + Dubai 12-daagse rondreis

Muscat - Sur - Ras al Jinz - Wahibi Sands - Nizwa - Muscat - Dubai

Reisduur: 12-dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.249,00 per persoon (excl. vlucht)