Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Het warme hart van Oost-Afrika!

Prachtige natuur, een rijke historie, oude stammen en de mooiste wildparken; Oost-Afrika biedt u talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Alle succesvolle ingrediënten om het 'echte' Afrika gevoel te ervaren vindt u in dit deel van Afrika. Laat u in Ethiopië verrassen door de oude goed bewaarde kerken, de weidse landschappen en de mooie hooglanden. In Tanzania en Kenia beleeft u het ultieme safari-gevoel. Hier liggen namelijk de mooiste nationale parken van Afrika. Wilt u oog in oog staan met een berggorilla? Reis dan naar het groene hart van Afrika: Oeganda en Rwanda. Het warme hart van Oost-Afrika maakt ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u!

Het groene hart van Afrika: Oeganda

Houdt u van natuur? Dat is een reis naar Oeganda echt een aanrader. Het land is een overgangsgebied tussen dichtbegroeide jungles en weidse savannes. In de verschillende nationale parken kunt u onder andere de big five spotten. In de jungle, in het zuidwesten van Oeganda, leeft wel een heel speciaal dier: de berggorilla! Hoe fantastisch is het om zelf oog in oog te staan met deze imposante dieren. Een onvergetelijke belevenis! Samen met een gids een trekking maken, op zoek naar deze dieren mag eigenlijk niet missen op uw reis. Maar Oeganda biedt u nog meer! Maak kennis met de lokale stammen en bewonder een van de grootste zoetwatermeren ter wereld: Lake Victoria. Ontdek de geheimen van Oeganda!

Oeganda 20-daagse rondreis

Entebe - Kitgum - Kidepo Valley National Park - Gulu - Murchsion Falls National park - Hoima - Kibale Forest National Park - Queen Elizabeth National Park - Kyambura - Ishasha - Bwindi Impenetrable National Park - Lake Mburo National Park - Entebe

Reisduur: 20 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 3.979,00 per persoon (excl. vlucht)