Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Fenomenaal natuurschoon in Midden-Amerika

Midden-Amerika is het werelddeel van de eindeloze stranden, avontuurlijke jungletochten en hartelijke culturen. In Costa Rica, ‘de tuin van Midden Amerika’, vindt u een enorme diversiteit aan flora en fauna. Nicaragua staat bekend om de eeuwenoude koloniale steden. Voor prachtige witte zandstranden bezoekt u in Panama de provincie Bocas del Toro. Maya’s, uitgestrekte natuurgebieden en eindeloze stranden zijn kenmerkend voor Mexico. Houdt u van vulkanen, sfeervolle steden, indrukwekkende natuur en een uiterst vriendelijke bevolking dan zal een reis door Midden-Amerika zeker in de smaak vallen!

Tropische eilanden en mystieke nevelwouden in Panama

Panama heeft een overweldigende natuur, eeuwenoude indianenculturen, prachtige archipels en natuurlijk het fascinerende Panamakanaal. Dit alles maakt Panama een zeer afwisselende bestemming. Het land is nog relatief onontdekt maar bezit een ware schatkamer qua natuur. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen het land weten te vinden als vakantiebestemming. Bezoek de vulkaan Barú, geniet van Caraïbische sferen op de eilandengroep Bocas del Toro en bezoek een authentieke Kuna indianenstam op de San Blas eilanden. Hier betaalt men nog met kokosnoten! De combinatie van de oude culturen, onontdekte natuur en levendige steden maakt Panama een zeer bijzondere bestemming!

Panama 15-daagse rondreis

Panama-Stad - Colon - Puerto Lindo - Portobello - San Blas - Azuero - El Valle de Anton - Playa Blanca

Reisduur: 15 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 1.989.00 per persoon (excl. vlucht)

Costa Rica, Panama & Nicaragua 24-daagse rondreis

San Josť - Tortuguero - Cahuita - Puerto Viejo de SarapiquŪ - La Fortuna - Monteverde - Montezuma - Santa Tereza - Dominical - Corcovado - San Josť

Reisduur: 24 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.569,00 per persoon (excl. vlucht)