Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Natuur en cultuur ten top in Zuid-Amerika!

Misschien wel een van de meest diverse continenten op aarde; Zuid-Amerika. Een reis door de landen van dit continent staat garant voor een mix van de meest indrukwekkende natuur en culturen. Een ding staat vast, houdt u van avontuur dan bent u hier op de juiste plaats. Gletsjers in het zuiden van Argentinië en Chili, de Amazone in Brazilië, het Andesgebergte en de overweldigende Iguazú watervallen op de grens van Brazilië en Argentinië. En natuurlijk de indianencultuur in onder andere Ecuador, en vergeet ook Paaseiland en de Galapagos Eilanden voor de kust van Zuid-Amerika niet. In Zuid-Amerika beleeft u uw droom!

Het verborgen rijk van de Inca’s: Peru!

Peru is een enorm veelzijdig land met zowel grote woestijnen als dichte regenwouden.  De meeste mensen bezoeken Peru om het oude Inca rijk te bezichtigen, met als hoogtepunt Machu Picchu; de oude Inca stad die in bijzonder goede staat verkeert. Ook Cuzco, de oude hoofdstad van de Inca’s, heeft een rijke geschiedenis en bovendien prachtige koloniale gebouwen. De traditionele indiaanse bevolking zal u zeker niet vervelen! Peru is een uitermate geschikte bestemming voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Peru 18-daagse rondreis

Lima - Ica - Nazca - Arequipa - Puno - Cuzco - Machu Picchu - Poroy - Amazone - Lima

Reisduur: 18 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.879,00 per persoon (excl. vlucht)

Peru & Bolivia 20-daagse rondreis

Lima - Arequipa - Chivay - Cuzco - Ollantaytambo - Machu Picchu - Cuzco - Puno - Isla del Sol - La Paz - Sucre - PotosŪ - Uyuni - la Paz - Lima

Reisduur: 20 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.769.00 per persoon (excl. vlucht)