Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Het warme hart van Oost-Afrika!

Prachtige natuur, een rijke historie, oude stammen en de mooiste wildparken; Oost-Afrika biedt u talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Alle succesvolle ingrediënten om het 'echte' Afrika gevoel te ervaren vindt u in dit deel van Afrika. Laat u in Ethiopië verrassen door de oude goed bewaarde kerken, de weidse landschappen en de mooie hooglanden. In Tanzania en Kenia beleeft u het ultieme safari-gevoel. Hier liggen namelijk de mooiste nationale parken van Afrika. Wilt u oog in oog staan met een berggorilla? Reis dan naar het groene hart van Afrika: Oeganda en Rwanda. Het warme hart van Oost-Afrika maakt ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u!

Overweldigend Rwanda

Bent u een natuurliefhebber? Dan is het ‘land van de duizend heuvels’ voor uw de ultieme vakantiebestemming. Rwanda is niet alleen het land van de heuvels, maar ook het land van de prachtige rivieren, meren, savannes en vele nationale parken. Er zijn maar weinig landen ter wereld met zo’n grote verscheidenheid aan diersoorten. Wist u dat maar liefst één derde van alle vogelsoorten van Afrika te vinden is in Rwanda? Ook een trekking door de jungle op zoek naar de imposante berggorilla's is mogelijk. Een ervaring die u zeker niet snel vergeet! Een reis naar Rwanda is uniek, onvergetelijk én overweldigend!

Rwanda 12-daagse rondreis

Kigali - Akagera National park - Kigali - Butare - Nyungwe National Park - Parc National des Volcans - Lake Kivu - Kigali

Reisduur: 12 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.619,00 per persoon (excl. vlucht)