Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Paradijselijke eilanden in de Indische Oceaan!

Of u nou van een luxe strandvakantie houdt, een huwelijksreis in het vooruitzicht heeft, een avontuurlijke wandeling wilt maken of een combinatie van dit alles, dan zijn de eilanden in de Indische Oceaan een goede uitvalsbasis voor een mooie reis. Waar u ook heen gaat, een bijzondere vakantie wordt het zeker!
Seychellen is een perfecte bestemming voor een luxe huwelijksreis of strandvakantie, waar zon, zee en hagelwitte stranden voorop staan. Deze eilanden zijn ook uitermate geschikt om aan te doen na een rondreis door Afrika. Ook Mauritius, met zijn prachtige stranden en gezellige kleine dorpjes, is een ideale strandbestemming. Voor avontuur en een ruige natuur gaat u naar de voormalige Franse kolonie Réunion.

Het hof van Eden; de Seychellen

Ongeveer 1600 kilometer van Oost-Afrika ligt een archipel van 115 droomeilanden op u te wachten! De Seychellen zijn een paradijs voor de echte strandliefhebbers. Niet voor niets is dit een van de meest populaire honeymoon bestemmingen. De betoverende onderwaterwereld is een paradijs voor de duikliefhebber. Op het hoofdeiland Mahé bevindt zich een indrukwekkend bergachtig binnenland met aangrenzend de witte palmstranden. Op de overige eilanden, waaronder Praslin, La Digue en Silhouette vindt u wederom alles wat de Seychellen zo speciaal maakt. Rust en natuur afgewisseld, de Seychellen is een ware droombestemming!

Seychellen 12 dagen eilandhoppen

Oa. Mahť, Praslin, La Digue & Silhouette

Reisduur: 12 dagen
Reistype: Eilandhoppen
Prijsindicatie: Ä 2.700,- - Ä 3.200,- (excl. vlucht)

Seychellen 9-daagse huwelijksreis

Nader te bepalen. Oa. Mahť, Praslin, La Digue, Silhouette of ťťn van de talloze onbewoonde (privť) eilandjes.

Reisduur: 9 dagen
Reistype: Huwelijksreis
Prijsindicatie: Ä 2.700,- - Ä 3.200,- (excl. vlucht)