Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Het warme hart van Oost-Afrika!

Prachtige natuur, een rijke historie, oude stammen en de mooiste wildparken; Oost-Afrika biedt u talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Alle succesvolle ingrediënten om het 'echte' Afrika gevoel te ervaren vindt u in dit deel van Afrika. Laat u in Ethiopië verrassen door de oude goed bewaarde kerken, de weidse landschappen en de mooie hooglanden. In Tanzania en Kenia beleeft u het ultieme safari-gevoel. Hier liggen namelijk de mooiste nationale parken van Afrika. Wilt u oog in oog staan met een berggorilla? Reis dan naar het groene hart van Afrika: Oeganda en Rwanda. Het warme hart van Oost-Afrika maakt ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u!

De top van Afrika: Tanzania

In Tanzania vindt u de meest bekende natuurgebieden van Afrika, waaronder de Serengeti en de Ngorogorokrater. Maar Tanzania is ook dé plek waar u een van de meest indrukwekkende wonderen van de natuur kunt beleven: de grote migratie! Jaarlijks trekken duizenden gnoes en zebra’s vanuit de Serengeti naar het Masaï Mara National Park in Kenia. Tijdens een reis door Tanzania ontgaat de Kilimanjaro, de hoogste top van Afrika, u ook zeker niet. Niet voor niets wordt deze berg ook wel ‘het dak van Afrika’ genoemd. Bent u sportief en houdt u van een uitdaging? Dan is het een must om deze reus te overmeesteren! Tanzania is hét land voor zowel een actieve als een ontspannen reis. Zo kunt u bijvoorbeeld op het eiland Zanzibar heerlijk ontspannen en lekker bijkomen van uw intensieve rondreis. Ontdek veelzijdig Tanzania!

Tanzania & Zanzibar 15-daagse rondreis

Kilimanjaro - Arusha - Tarangire NP - Lake Manyara - Serengeti - Karatu (Ngorongoro) - Zanzibar

Reisduur: 15 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 3.289,- per persoon (excl. vlucht)

Expeditie Kilimanjaro & Safari Kenia 16-daagse rondreis

Nairobi - Kilimanjaro Machame Camp - Shira Camp - Barranco Camp - Karanga Camp - Barafu Camp - Mweka Camp - Mweka Gate - Moshi - Laka Manyara Serengeti - Ngorongoro Krater - Nairobi

Reisduur: 16 dagen
Reistype: Individuele rondreis + expeditie
Prijsindicatie: Ä 2.689,00 per persoon (excl. vlucht)