Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Ontdek kleurrijk Azië!

Eén ding is zeker. In Azië verveelt u zich geen moment! Bezoek bruisend Bangkok en geniet van de Thaise cultuur. Kom tot rust op één van de vele Indonesische stranden. Ga op zoek naar de schuwe luipaarden in één van de natuurreservaten van Sri Lanka. Tijdens uw reis door Azië ontmoet u de meest gastvrije mensen van verschillende culturen en geniet u van de zeer indrukwekkende en ongerepte natuur. Er zijn talloze mogelijkheden om uw vakantie tot een succes te maken, van een avontuurlijk tot een relaxte vakantie. De keuze is aan u! Maar een ding staat vast: Azië is buitengewoon bijzonder! 

Veelbelovend Vietnam

Vietnam is een van de meest veelzijdige landen Azië. Waarom? In weinig Aziatische landen vindt u zo’n uitgebreide samensmelting van cultuur, natuur en historie als in dit prachtige land. Een rondreis door het langgerekte Vietnam staat garant voor veel mooie vergezichten, ontmoetingen met de lokale bevolking en onvergetelijke belevenissen. Vaar met een boot tussen de rotsformaties van Halong Bay of maak een tocht over de Mekong Delta. Bezoek een van de levendige steden zoals Hanoi en Ho Chi Minh of geniet aan een van de witte stranden van Nha Trang. In de binnenlanden ziet u kilometerslange rijstvelden en kleine bergdorpjes waar oude volkeren nog steeds de dienst uitmaken. Ook een bezoek aan de oude stad Hue mag zeker niet ontbreken op uw reis door Vietnam. Reizen door Vietnam is een belevenis op zich! Gaat u mee?

Kleurrijk Vietnam 21-daagse rondreis

Hanoi - vallei van Mai Chau - Halong Bay - Hue - Hoi An - Danang - Ho Chi Minh City - Cai Be - Mekong Delta Ė Chau Doc - Phu Quoc

Reisduur: 21 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 1.929,00 per persoon (excl. vlucht)

Vietnam & Cambodja 23-daagse rondreis

Hanoi - Halong Bay - Sapa - Y Linh Ho - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh - Mekong Delta - Phnom Penh - Siem Reap - Phnom Penh

Reisduur: 23 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.089,00 per persoon (excl. vlucht)