Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Onze werkwijze

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yaxa Reizen is dé specialist op het gebied van maatwerkreizen en voor iedere reiziger maken wij de mooiste reis op maat. Maar hoe gaan wij te werk? Hoe creëert u in een paar stappen uw eigen unieke reis? Dat vertellen we u graag u!


Stap 1: Creëer uw reis
Mail dan uw reisideeën naar: info@yaxareizen.nl, vul het formulier Reis-op-maat in of stap binnen bij een reisbureau bij u in de buurt.

Uw reiswensen worden direct door een van onze maatwerkspecialisten opgepakt. De maatwerkspecialist, uw vaste contactpersoon, zet uw wensen om in een unieke maatreis. U ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte van ons. Is dit reisvoorstel helemaal wat u in gedachte heeft? Wilt u nog iets aanpassen? Samen met uw maatwerkspecialist creëert u de reis die aan al uw wensen voldoet.

Stap 2: Boeken van uw reis
Is het reisvoorstel helemaal naar wens? Dan bevestigt u deze. Uw maatwerkspecialist boekt de reis definitief bij onze partners en treft verder alle voorbereidingen. Het enige wat u nog hoeft te doen is u verheugen op uw vakantie! Om u alvast extra in vakantiestemming te brengen ontvangt u gelijk een mooi reisboek van ons.

Stap 3: Op reis
Ongeveer een week voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden met alle aanvullende informatie die u nodig heeft voor uw vakantie. Uw unieke reis kan beginnen!

Stap 4: Weer thuis
Met de mooiste reisverhalen en een schat aan unieke belevenissen komt u weer thuis.  Net als uw vrienden, familie en kennissen, zijn ook wij hier ontzettend benieuwd naar! Wij horen dan ook graag hoe u de reis ervaren heeft. Dus mail ons gerust al uw reisverhalen of deel uw ervaringen op onze Facebook-pagina.
 

Disclaimer
Uiteraard besteden wij veel zorg aan alle informatie op de website van Yaxa Reizen en doen ons best om alles zo correct mogelijk weer te geven. Alle aansprakelijkheid uit voor elke directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook‚ blijven echter voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve of gewijzigde informatie, ook van partijen waarmee wij samenwerken.