Shoppen en cultuur snuiven in Singapore

Yaxa Reizen

Singapore is een perfecte stad voor een korte stopover. Singapore is het land van de schone wegen, wolkenkrabbers, tempels en de combinatie van Westerse en Aziatische sferen. Boat Quay en Clarke Quay behoren beide tot de gezelligste plekken van downtown Singapore. U vindt hier veel gezellige restaurantjes en terrasjes aan het water. Tip: bestel hier een visgerecht. Echt heerlijk! Een goede manier om de stad te verkennen is met een boottocht over de Singapore-River. In de wijken Little India en Chinatown komen verschillende culturen samen. Shoppen doet u het beste op Orchard Road. Na alle drukte even tot rust komen? Strijk dan neer op een van de stranden van Sentosa Island. Geniet in Singapore van zowel de Aziatische als de Westerse cultuur. Wekom in multicultureel Singapore!

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op