Stap in de wereld van de mystieke farao’s

Yaxa Reizen

Een reis door Egypte is een unieke belevenis in één van de meest fascinerende landen ter wereld. Het land barst van eeuwenoud erfgoed, sfeervolle straatjes en machtige tempels. Ontdek alle cultuurschatten die Egypte met haar bijzondere geschiedenis te bieden heeft! Denk aan de Piramides van Gizeh en de Vallei der Koningen. Wandel in Caïro door de Khan El-Khalili, de grootste souk ter wereld en een bezoek aan het Egyptisch Museum neemt u mee in het leven van de oude Egyptenaren. Luxor is nog steeds het kloppend hart van het Oude Egypte en hier waant u zich in een waar ‘openluchtmuseum’. Egypte ervaren vanaf het water? Tijdens een cruise over de Nijl komen veel historische bezienswaardigheden voorbij. Onvergetelijk! Maar vergeet ook zeker niet de Rode Zee als duik- en snorkelparadijs en de prachtige stranden van Sharm-El-Sheikh. Egypte staat garant voor een gevarieerde reis.

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op