Onze verhalen en nieuwsberichten

YAXA Reizen

Mauritius dé ideale strandbestemming na een safarireis!

19 juni 2024

Bij Mauritius denk je aan paradijselijke stranden, maar vergeet niet de highlights van hoofdstad Port Louis zoals de sfeervolle haven, het nationale museum, de centrale markt, de Chinese wijk en Fort Adelaide. Een combinatie met het eiland La Réunion, met de bijnamen ‘het eiland met duizend gezichten’ en ‘groene juweel in de blauwe zee’ is ook een aanrader. Of bezoek Mauritius als de perfecte afsluiting van een safarireis door Zuid-Afrika. Kortom; the best of both worlds!

Lees verder

Ervaar het magische Maleisië

12 juni 2024

Fascinerend en onvergetelijk, dat zijn de kenmerken van een reis door Maleisië. Geniet van de uitgestrekte theevelden op het Maleisisch schiereiland en spot orang-oetangs op Borneo. In Melaka vindt u koloniale gebouwen en in Kuala Lumpur een indrukwekkende skyline met moderne gebouwen. Deze smeltkroes van cultuur en de grote verscheidenheid aan natuur maken Maleisië tot een echte droombestemming!

Lees verder

Beleef oosterse sferen in Oman!

29 mei 2024

Oman is een land met een interessante cultuur, prachtige berglandschappen, paradijselijke wadi’s en uitgestrekte woestijnen. Het sultanaat Oman is een betoverende vakantiebestemming, ideaal voor een weekje vrij!

Lees verder

Hoe was de reisbeurs Indaba?

22 mei 2024

Van Zuid-Afrika tot Oeganda, van Namibië tot Kenya. Zuidelijk Afrika was de afgelopen week goed vertegenwoordigt op een van de grootste beurzen van de toeristenbranche, de Indaba in Durban, Zuid-Afrika. Reisexpert Tomas van ons team was drie dagen aanwezig om zich te laten informeren over de laatste ins en outs van de Afrikaanse reisbranche.

Lees verder

Onontdekt en bijzonder, dat is Nicaragua!

15 mei 2024

Wandelen door het nevelwoud, de prachtige koloniale steden Granada en León, vulkanen beklimmen en een boottocht maken naar het grootste eiland in de zoetwater wereld: Isla de Ometepe. Nicaragua telt maar liefst 78 nationale parken en staat daarnaast bekend om zijn geweldige koffie. Het veelzijdige land heeft voor ieder wat te bieden, of u nu van natuur, cultuur of ultieme rust houdt.

Lees verder

Beleef Cambodja!

6 mei 2024

Dalarna van het Yaxa team was afgelopen maand in het prachtige Cambodja. In haar reisverslag neemt zij ons mee op haar rondreis met onder andere een bezoek aan de majestueuze tempels van Angkor Wat, tot de heerlijk rustige stranden van Koh Rong Sanloem en haar mooie belevenis met de lokale bevolking.

Lees verder

Ga mee op studiereis naar Japan!

1 mei 2024

Japan is erg in trek als reisbestemming, en wij begrijpen heel goed waarom. Nergens ter wereld gaan eeuwenoude tradities zo melodieus samen met hightech en futurisme. Wilt u Japan als reisbestemming zelf beleven om uw klanten nog beter te kunnen voorlichten? Schrijf dan nu in voor onze 11- daagse studiereis ‘Mysterieus een veelzijdig Japan’ van 27 september tot 7 oktober 2024.

Lees verder

Ontdek ongeschonden natuur in Argentinië!

24 april 2024

Het prachtige noorden van Argentinië kent nog relatief veel onontdekte plaatsen, klaar voor u om te beleven! Onze 18-daagse voorbeeldreis begint in het ‘Parijs van Zuid-Amerika’: Buenos Aires! Een fantastische stad met veel bezienswaardigheden én de plek om de beroemde Tango te leren kennen. Daarna reist u naar het subtropische noorden met de indrukwekkende watervallen van Iguazú maar er is meer ....

Lees verder

Filter artikelen