Onze verhalen en nieuwsberichten

YAXA Reizen

Ontdek de magie van Kenia!

14 februari 2024

Op zoek naar de perfecte bestemming om op safari te gaan? Kies dan voor Kenia! Op een reis naar Kenia geniet u gegarandeerd van de mooiste Afrikaanse natuur en wildlife. In dit deel van Oost-Afrika vindt u de mooiste wildparken. De kans is groot dat u hier oog in oog staat met de beroemde big five.

Lees verder

Costa Rica: het paradijs voor de natuurliefhebber die duurzamer wil reizen!

7 februari 2024

Als u duurzamer wil reizen kunt u kiezen voor eco-friendly overnachten en rondreizen in een elektrische auto. Costa Rica biedt dit! De energie in dit prachtige land wordt voor 98% duurzaam opgewekt wat het elektrisch rijden nog groener maakt. Het land en de accomodaties hebben fors geïnvesteerd in oplaadpunten. En het is relatief een klein land, waardoor de rijafstanden niet te lang zijn.

Lees verder

Reis naar het Mexico van 'Wie is de Mol’

31 januari 2024

Dit jaar speelt ‘Wie is de Mol’ zich af in het prachtige Mexico en krijgt u een glimp van de Mexicaanse cultuur mee. Mexico herbergt eeuwenoude cultuurschatten, achtergelaten door de Maya’s. Overal in het land kijkt u uw ogen uit bij de ruïnes die dit mysterieuze volk bouwde. U vindt ook prachtige groene regenwouden, een gastvrije bevolking en heerlijke gerechten!

Lees verder

Ontdek Cuba en start met een oldtimertour in Havana!

24 januari 2024

Cuba staat bekend om zijn geweldige sigaren, heerlijke rum, swingende salsa en koloniale steden. In Havana rij je in een prachtige oldtimer door het gekleurde straatbeeld, het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Lees verder

Het is tijd voor Marokko!

10 januari 2024

Voor- en najaar zijn ideaal voor een reis naar het kleurrijke Marokko. Binnen vier uur stapt u in een totaal andere wereld, de wereld van duizend-en-één nacht. Waar wacht u nog op?

Lees verder

Fijne feestdagen!

20 december 2023

Namens het Yaxa Team dank voor de plezierige samenwerking in het afgelopen jaar en wij wensen je veel mooie reizen in 2024!

Lees verder

Nieuwe Vietnam ervaringen

13 december 2023

Rutger ging dit najaar naar het prachtige Vietnam, een van de meest veelzijdige landen in Azië. Waarom? In weinig Aziatische landen vind je zo’n uitgebreide samensmelting van cultuur, natuur en historie. Lees mee met zijn ervaringen en tips.

Lees verder

Zuid-Afrika in combinatie met Mauritius; best of both worlds!

6 december 2023

Maak een individuele rondreis door Zuid-Afrika met safari, en relax op de mooiste stranden van Mauritius. Een match made in heaven en daar is geen woord aan gelogen.

Lees verder

Filter artikelen