Genieten in geweldig Jordanië

Yaxa Reizen

Reizen door Jordanië staat voor een oude cultuur, de mooiste natuur, een veilig gevoel, een gastvrij onthaal en heerlijk relaxen op een van de stranden in Aqaba. Reizen door Jordanië is uniek en veelzijdig! De geschiedenis van het land gaat eeuwen terug en tijdens de reis leert u steeds meer over het land, bijvoorbeeld in de hoofdstad Amman en in Jerash. Alsof u de hoofdpersoon bent van een geschiedenisboek! Ook aan natuur geen gebrek in dit diverse land, met als een van de hoogtepunten de Wadi Rum woestijn. Uiteraard staat de historische stad Petra, die door UNESCO uitgeroepen is tot werelderfgoed. Niet voor niks staat deze antieke stad hoog op het wensenlijstje van reizigers die Jordanië bezoeken. Aan al dat natuur- en cultuurgeweld ontvluchten doet u vooral aan de stranden aan de Rode Zee of Aqava. Leer Jordanië kennen per selfdrive of met een gids. Op welke manier dan ook, Jordanië zal een blijvende indruk achterlaten. Dat beloven we!

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op