Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Paradijselijke eilanden in de Indische Oceaan!

Of u nou van een luxe strandvakantie houdt, een huwelijksreis in het vooruitzicht heeft, een avontuurlijke wandeling wilt maken of een combinatie van dit alles, dan zijn de eilanden in de Indische Oceaan een goede uitvalsbasis voor een mooie reis. Waar u ook heen gaat, een bijzondere vakantie wordt het zeker!
Seychellen is een perfecte bestemming voor een luxe huwelijksreis of strandvakantie, waar zon, zee en hagelwitte stranden voorop staan. Deze eilanden zijn ook uitermate geschikt om aan te doen na een rondreis door Afrika. Ook Mauritius, met zijn prachtige stranden en gezellige kleine dorpjes, is een ideale strandbestemming. Voor avontuur en een ruige natuur gaat u naar de voormalige Franse kolonie Réunion.

Wegdromen op fabelachtig Mauritius

Mauritius is een ideale strandbestemming, maar de highlights van hoofdstad Port Louis zijn de sfeervolle haven, het nationale museum, de centrale markt, de Chinese wijk en fort Adelaide zijn ook zeker de moeite waard. Mauritius is een uitstekende bestemming om uw safarireis door bijvoorbeeld Kenia of Zuid-Afrika op af te sluiten. U kunt hier bijkomen op parelwitte zandstranden en genieten van het kristalheldere water en de schitterende koraalriffen. Voor een huwelijksreis of een relaxvakantie leent Mauritius zich perfect. Duikfanaten kunnen hier hun hart ophalen in de sprookjesachtige onderwaterwereld!

Mauritius 9-daagse rondreis

Eventuele dagbesteding: Grand Baie - Port Louise - Vogelpark Ile Aux Aigrettes - Black River Gorges National Park - Strand

Reisduur: 9 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.700,- - Ä 3.200,- (excl. vlucht)

La Reunion & Mauritius 15-daagse rondreis

St. Denise - Saint Gilles les Bains - Cilaos - San Pierre - Piton de la Fournaise - Saint Rose - Cirque de Salazie - Sains Denis - Mauritius

Reisduur: 15 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.700,- - Ä 3.200,- (excl. vlucht)