YAXA Nieuws

Hoe was de reisbeurs Indaba?

22 mei 2024

Van Zuid-Afrika tot Oeganda, van Namibië tot Kenya. Zuidelijk Afrika was de afgelopen week goed vertegenwoordigt op een van de grootste beurzen van de toeristenbranche, de Indaba in Durban, Zuid-Afrika. Reisexpert Tomas van ons team was drie dagen aanwezig om zich te laten informeren over de laatste ins en outs van de Afrikaanse reisbranche.

In totaal stonden er 35 afspraken op het programma met huidige en nieuwe leveranciers. Zo sprak Tomas onder andere met bestemmingen zoals Zuid-Afrika, Botswana en Kenia. Deze bestemmingen worden nu al aangeboden door Yaxa Reizen. Ook werd er gesproken met bijvoorbeeld Oeganda en Zambia. Deze prachtige bestemmingen worden op dit moment nog niet aangeboden door Yaxa Reizen, maar wellicht komt hier verandering in.

Wat Tomas het meest is bijgebleven? “Natuurlijk stond de Afrikaanse gastvrijheid op de Indaba centraal. Iedereen was vol lof over de producten die aangeboden werden. Zo sprak ik met een aantal eigenaren van accommodaties waar we al veel gebruik van maken. Het is ontzettend fijn om de personen achter de accommodaties face tot face te spreken, en te weten dat je reizigers in goede handen zijn! Ook ben ik op zoek gegaan naar nieuwe producten. Denk bijvoorbeeld aan excursiemogelijkheden op de verschillende bestemmingen maar ook nieuwe reisonderdelen. Na de ontmoeting met de vertegenwoordiger van unieke treinreizen in Zuid-Afrika ben ik hier ontzettend enthousiast over geworden. Het is een prachtige, luxe manier van reizen door Zuidelijk-Afrika. De mogelijkheden zijn eindeloos! Afrika is booming en helemaal klaar om Nederlandse toeristen te ontvangen”.

Al met al was het een zeer succesvol bezoek aan de Indaba. In drie dagen tijd is heel Zuidelijk Afrika aan bod gekomen en Tomas is thuisgekomen met heel veel nieuwe informatie. Heb je vragen over een van onze Afrikaanse bestemmingen? Een selfdrive in Zuid-Afrika of een safarireis door Kenia en Tanzania, het kan allemaal. Neem een kijkje bij de voorbeeldreizen of bel/mail gerust. Tomas helpt je graag met het verwezenlijken van de Afrikaanse droomreis voor jouw klanten!