Hop van eiland naar eiland in de Seychellen

Yaxa Reizen

14-daagse individuele rondreis
€ 2.239,00 per persoon (excl. vlucht)
Beste reistijd maart t/m mei en september t/m november
Vrijblijvende offerte aanvragen

Seychellen: dé bestemming voor elke strand-liefhebber!

Ongeveer 1600 kilometer van Oost-Afrika ligt een archipel van 115 droomeilanden op u te wachten! De Seychellen zijn een paradijs voor de echte strandliefhebbers. Niet voor niets is dit een van de meest populaire bestemmingen in de Indische Oceaan. De betoverende onderwaterwereld is een paradijs voor de duikliefhebber. Op het hoofdeiland Mahé bevindt zich een indrukwekkend bergachtig binnenland met aangrenzend de witte palmstranden. Op de overige eilanden, waaronder Praslin, vindt u wederom alles wat de Seychellen zo speciaal maakt. Rust en natuur afgewisseld, de Seychellen is een ware droombestemming!

Hoogtepunten Seychellen

 1. Ervaar de gezellige sfeer op het hoofdeiland Mahé
 2. Kom tot rust op de parelwitte stranden van Praslin

Benieuwd naar nog meer hoogtepunten? Neem dan contact op met onze reisexpert!

Reisprogramma

Dag 1

Amsterdam - Mahé

Vandaag gaat uw bijzondere reis naar de Seychellen beginnen. Vanuit Amsterdam vliegt u, met een overstap in Parijs, naar het hoofdeiland van de eilandengroep, Mahé. Na aankomst wordt u door uw chauffeur opgewacht en gaat u per transfer naar uw accommodatie. Het ruim opgezette resort ligt aan de zee, maar heeft ook een fijn zwembad. In een aantal minuten loopt u over de boulevard naar gezellige winkeltjes, maar ook diegene die op zoek is naar watersportactiviteiten komt hier niets te kort!

Overnachting: u verblijft zeven nachten in een 2-persoonskamer in het Coral Strand Hotel op basis van halfpension.

Dag 2 t/m 7

Vrije dagen op Mahé

De komende dagen heeft u alle tijd om te genieten van het echte gevoel van de Seychellen. Rust, natuur maar ook actieve excursies (optioneel, kosten niet inbegrepen) zijn mogelijk! Zo zijn er hier voldoende duik- en snorkelmogelijkheden. De onderwaterwereld is hier fantastisch. Doet u het liever wat rustiger aan dan kunt u genieten op de fijne stranden. Ook zijn er een paar bijzondere historische plekken te bezoeken. Een ding is zeker, u zult zich hier geen moment hoeven te vervelen!

Baie Beau Vallon Beach

Mahé

Dag 8

Mahé - Praslin

Na de dagen op het hoofdeiland van de Seychellen is het tijd om deze te verruilen voor uw volgende bestemming. U wordt in de loop van de ochtend bij uw accommodatie opgehaald en gaat per transfer naar de haven. Hiervandaan vertrekt de ferry die u naar het kleinere Praslin zal brengen. Eenmaal aangekomen op Praslin wordt u opgewacht en naar uw accommodatie gebracht. Hier heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting: u verblijft vijf nachten in een 2-persoonskamer in Cote D'Or Chalets op basis van halfpension.

Dag 9 t/m 12

Vrije dagen op Praslin

Praslin wordt ook wel het 'Palmeneiland' genoemd, en u komt al snel achter waarom. Hier ervaart u het echte bounty gevoel! Dit kleine paradijsje huisvest mooie natuur, mooie stranden en een nog mooiere onderwaterwereld. U kunt hier onder andere gaan relaxen, wandelen en snorkelen. Wanneer u op Praslin bent mag een bezoek aan Vallée de Mai eigenlijk niet ontbreken. Het park staat vol bijzondere bomen, planten en ook de bijzondere palmsoort Coco de Mer is hier te vinden.

Kustlijn van Praslin

Praslin

Dag 13

Praslin - Mahé

Vandaag komt er een einde aan uw bijzondere reis. Een groot gedeelte van de dag heeft u nog ter vrije besteding om even te relaxen of om iets te ondernemen. In de loop van de dag wordt u opgewacht voor de transfer naar de haven, en gaat u per ferry naar het hoofdeiland Mahé. Hier staat uw chauffeur op u te wachten die u naar de luchthaven zal brengen voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 14

Mahé - Amsterdam

Net na middernacht vliegt u naar Amsterdam, waar u nog dezelfde dag aan zult komen. U kunt terugkijken op een bijzondere reis naar de Seychellen!

(Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.)

Reissom indicatie € 2.239,00 per persoon (excl. vlucht)

op basis van een 2-persoonskamer

Inbegrepen

 • Transfers zoals omschreven in het programma.
 • Bootovertocht Mahé - Praslin v.v.
 • Overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van halfpension.
 • Assistentie van onze lokale agent/vertegenwoordiger.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten en de daarbij behorende luchthavenbelastingen en heffingen.
 • Overige maaltijden, tenzij anders vermeld.
 • Drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.
 • Overige entreegelden en (optionele) excursies.
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 maximaal 9 personen per dossier).
Neem vrijblijvend contact op