Stopover in Dubai

Yaxa Reizen

4-daagse stopover
€ 979,00 per persoon (excl. vlucht)
Beste reistijd oktober t/m april
Vrijblijvende offerte aanvragen

​Dubai; één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten.

Dit is de ideale plek voor een tussenstop op uw doorreis naar uw vakantiebestemming. U zult overweldigd worden door de manier waarop men in staat is geweest een woestijnlandschap om te toveren tot een oase van luxe. Tijdens uw stop kunt u een bezoek brengen aan één van de mooiste moskeeën van Dubai; de Jumeirah Moskee. Een bezoek aan de authentieke wijk Bastakia en het Al Fahidi Ford is zeker de moeite waard. Een ander hoogtepunt is het uitzichtpunt op de 124e verdieping van het hoogste gebouw ter wereld; de Burj Khalifa.

Hoogtepunten Stopover Dubai

 1. Bezoek de indrukwekkende Jumeirah Moskee
 2. Maak een boottochtje over de Dubai Creek
 3. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Burj Khalifa
 4. Shop till you drop in de Dubai Mall

Benieuwd naar nog meer hoogtepunten? Neem dan contact op met onze reisexpert!

Reisprogramma

Dag 1

Amsterdam – Dubai

Vandaag vliegt u, afhankelijk van uw vluchtschema, naar Dubai. Doordat de oliereserves van Dubai lager zijn dan die van de naburige emiraten, heeft Dubai zich wat betreft inkomen vooral gericht op handel en toerisme. Dit is duidelijk te zien aan een aantal zeer indrukwekkende projecten, zoals de Burj Khalifa, de Palmeneilanden en de Dubai Marina. Steeds meer internationale bedrijven vestigen zich in de stad. Op de luchthaven staat onze lokale vertegenwoordiger op u te wachten. Die zal u vervolgens naar uw hotel brengen. U heeft de avond vrij om naar eigen inzicht in te vullen. U kunt bijvoorbeeld naar de Dubai Mall gaan. Dit grootste winkelcentrum ter wereld is gelegen aan de voet van de Burj Khalifa, de hoogste wolkenkrabber ter wereld. In dit immense winkelcentrum bevinden zich meer dan 1200 winkels, en de totale oppervlakte meet meer dan een half miljoen vierkante meter. Zo is er bijvoorbeeld een gigantisch ‘food court’ waar niet alleen fastfood restaurants gevestigd zijn, maar ook kwalitatief zeer goede restaurants. Alle wereldkeukens, van Italiaans tot Indiaas, zijn hier te vinden. Ook de Dubai Aquarium en Discovery Center zijn gevestigd in het winkelcentrum.

Overnachting: u verblijft 3 nachten in een 2-persoonskamer op basis van logies.

Dag 2

Stadstour Dubai

Vandaag staat er een dagexcursie op het programma. De excursie brengt u eerst via de kust naar de Jumeirah Moskee. Deze moskee is behalve de grootste, ook één van de mooiste moskeeën van Dubai. Daarna gaat u naar Bastakia. Dit is de oudste wijk van de stad en hier kunt u de sfeer proeven van het oude Dubai, hoe het geweest moet zijn voor de modernisering zijn intrede deed. Niet ver hiervandaan staat het Al Fahidi Ford. Daar is het Dubai museum gevestigd. In dit museum kunt u een indruk krijgen van het vroegere Dubai, dat altijd een belangrijk handelscentrum is geweest. Vervolgens brengt u een bezoek aan de Dubai Creek en wandelt u door de smalle straatjes met de goudhandelaren en ziet u de specerijensoek. Hierna gaat u naar de top van de Burj Khalifa, vanwaar u een spectaculair uitzicht heeft over de stad.

Dubai Palm

Dubai

Dag 3

Vrije dag in Dubai

Deze dag kunt u naar eigen inzicht invullen. Er is genoeg te doen in deze moderne stad! In de Emirates Mall is een indoor skibaan gevestigd met een piste van wel 400 meter lang. U kunt ook naar het waterpark Wild Wadi gaan, een gigantisch pretpark met meer dan 30 glijbanen. Ook het Atlantis Hotel heeft een waterpark en is gelegen aan een strand, met mooi uitzicht op de stad. Een ander bijzonder uitstapje valt te maken met El Mundo Catamaran. Met een catamaran vaart u dan dicht langs ‘The World’. Een project waarbij de wereld is nagemaakt in de vorm van honderden kleine eilandjes. Vergeet ook zeker niet de woestijn waarin Dubai gelegen is. Deze biedt de perfecte mogelijkheid om een woestijnsafari te ondernemen. Een tip is om een avondsafari te boeken waarbij u met een 4x4 de woestijn in trekt en u kunt genieten van de zonsondergang, een barbecue en een traditionele ‘shisha’.

Dag 4

Dubai – Amsterdam of uw volgende bestemming

Vandaag wordt u opgehaald bij uw hotel, om naar het vliegveld van Dubai te worden gebracht. Afhankelijk van uw vluchtschema, komt u aan op luchthaven Schiphol.

(Wijzigingen in het programma onder voorbehoud.)

Dubai Creek

Dubai

Reissom indicatie € 979,00 per persoon (excl. vlucht)

op basis van een 2-persoonskamer

Inbegrepen

 • Transfers zoals omschreven in het programma.
 • Overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt.
 • Chauffeur en Engelssprekende gids zoals omschreven in het programma (met uitzondering van de vrije dagen).
 • Excursies en entreegelden, zoals omschreven in het programma.
 • SGR bijdrage (€5,00 per persoon).
 • Assistentie van onze lokale agent/vertegenwoordiger.

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten en de daarbij behorende luchthavenbelastingen en heffingen.
 • Overige maaltijden, tenzij anders vermeld.
 • Drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.
 • Overige entreegelden en (optionele) excursies.
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 maximaal 9 personen per dossier).
Neem vrijblijvend contact op