Het hof van Eden; de Seychellen

Yaxa Reizen

Ongeveer 1600 kilometer van Oost-Afrika ligt een archipel van 115 droomeilanden op u te wachten! De Seychellen zijn een paradijs voor de echte strandliefhebbers. Niet voor niets is dit een van de meest populaire honeymoon bestemmingen. De betoverende onderwaterwereld is een paradijs voor de duikliefhebber. Op het hoofdeiland Mahé bevindt zich een indrukwekkend bergachtig binnenland met aangrenzend de witte palmstranden. Op de overige eilanden, waaronder Praslin, La Digue en Silhouette vindt u wederom alles wat de Seychellen zo speciaal maakt. Rust en natuur afgewisseld, de Seychellen is een ware droombestemming!

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op