Onze verhalen en nieuwsberichten

YAXA Reizen

Gratis annuleren bij Yaxa Reizen

23 november 2020

Uit de vele gesprekken met retail partners en klanten merkt Yaxa Reizen dat reizigers in de startblokken staan om hun reisplannen in 2021 te realiseren. “De huidige onzekerheid zorgt er toch voor dat men bang is om de soms hoge aanbetaling te doen. Daarom hebben we besloten dat er vanaf heden geen aanbetaling voldaan hoeft te worden voor nieuwe boekingen die vóór 30 april 2021 gemaakt worden, met vertrek tot 31 december 2021.” zegt eigenaar Henk Swama.

Lees verder

Hoe gaat het nu met Yaxa Reizen? Medewerkers aan het woord.

6 oktober 2020

Dat deze crisissituatie (zo mogen we het gerust noemen) een grote impact heeft op Yaxa Reizen, en op de gehele reisbranche, staat buiten kijf. Onze dagtaak bestaat niet meer uit het samenstellen van de mooiste reizen en het informeren van onze gewaardeerde partners. Ook wij zijn voornamelijk bezig met annuleringen en hier en daar een omboeking. Mooier kunnen we het niet maken, hoe graag we dat ook willen. Een safari over de savannes van Zuid- en Oost-Afrika, een selfdrive door de groene omgeving van Midden-Amerika, touren over de Altiplano in Zuid-Amerika en kennismakingen met de goedlachse Aziatische bevolking zijn dingen waar we nu alleen maar van dromen. Is het alleen maar kommer en kwel? Zeker niet!

Lees verder

Studiereis Yaxa Reizen: Zuid-Afrika is meer dan de Big Five

14 november 2018

Zuid-Afrika staat natuurlijk bekend om de safari’s en het zien van de Big Five. Maar het land is meer dan dat, veel meer! Zuid-Afrika is als de wereld in één land. Yaxa Reizen ging, onder leiding van Tomas Tiekstra, met reisbureaus en reisadviseurs op studiereis om dit prachtige land zelf te ontdekken.

Lees verder

Filter artikelen