Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Natuur en cultuur ten top in Zuid-Amerika!

Misschien wel een van de meest diverse continenten op aarde; Zuid-Amerika. Een reis door de landen van dit continent staat garant voor een mix van de meest indrukwekkende natuur en culturen. Een ding staat vast, houdt u van avontuur dan bent u hier op de juiste plaats. Gletsjers in het zuiden van Argentinië en Chili, de Amazone in Brazilië, het Andesgebergte en de overweldigende Iguazú watervallen op de grens van Brazilië en Argentinië. En natuurlijk de indianencultuur in onder andere Ecuador, en vergeet ook Paaseiland en de Galapagos Eilanden voor de kust van Zuid-Amerika niet. In Zuid-Amerika beleeft u uw droom!

Reizen op grote hoogte in Bolivia

Bolivia is dé bestemming voor de avontuurlijke reiziger. Van Altiplato tot zoutvlaktes, van uniek gelegen steden tot het grootste meer van Zuid-Amerika. Bolivia heeft het allemaal! In het hoogst gelegen land van Zuid-Amerika reist u op hoogtes van ruim boven de 3.000 meter. Daarnaast zijn de oude culturen en ruïnes een terugkomende factor tijdens een rondreis door dit land. De steden La Paz, Potisí en Sucre zijn stuk voor stuk indrukwekkend. Bolivia is nog niet ontdekt door het massatoerisme, wat er voor zorgt dat het land zijn charme weet te behouden. Het is een ware droombestemming, en het is aan u om deze te ontdekken!

Bolivia 14-daagse rondreis

La Paz - Copacabana - Isla del Sol - La Paz - Samaipata - Sucre - PotosŪ - Salar de Uyuni - La Paz

Reisduur: 14 dagen
Reistype: rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.489.00 per persoon (excl. vlucht)

Peru & Bolivia 20-daagse rondreis

Lima - Arequipa - Chivay - Cuzco - Ollantaytambo - Machu Picchu - Cuzco - Puno - Isla del Sol - La Paz - Sucre - PotosŪ - Uyuni - la Paz - Lima

Reisduur: 20 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 2.769.00 per persoon (excl. vlucht)