Onze verhalen en nieuwsberichten

YAXA Reizen

EVA Air en YAXA

5 september 2018

Yaxa Reizen werkt sinds kort, naar alle tevredenheid, samen met de Taiwanese luchtvaartmaatschappij EVA Air. Of u nu een reis op maat naar Thailand, Japan of China maakt, als u met EVA Air vliegt begint uw vakantie al aan boord. Meer weten? Lees dan verder!

Lees verder

Flores; een bijzonder stukje Indonesië

Door: Lies Klem
21 augustus 2018

Afgelopen jaar mocht ik voor Yaxa Reizen een inspectiereis maken naar het Indonesische eiland Flores. Wat was dit een ongelooflijk bijzondere ervaring! Meer weten? Lees dan verder.

Lees verder

Verliefd op Jamaica!

Door: Henk Swama
21 augustus 2018

Na een aantal weken van voorbereiding en overleg met onze lokale agent in Jamaica was het dan eindelijk zover. Ik zette voet aan land op Jamaica! Meer weten? Lees dan verder.

Lees verder

FAMtrip Thailand

26 juni 2018

Afgelopen mei was het weer zover, een studiereis van Yaxa Reizen! Wij nemen onze reisagenten graag mee op reis en dit keer was Thailand aan de beurt. Dit is één van onze best verkochte bestemmingen, maar het blijft vaak bij een bezoek aan de hoofdstad Bangkok, de River Kwai in Kanchanaburi en de idyllische eilanden in het zuiden. Thailand heeft zoveel meer! Aan ons de taak om het relatief onontdekte, authentieke noordoosten van Thailand te laten zien.

Lees verder

Dé hoogtepunten van Brazilië

26 juni 2018

Samen met de cowboy, hobbelend op ons paard, dwars door de Braziliaanse Pantanal. Brazilië is fantastisch! Tijdens mijn inspectiereis in Brazilië heb ik onder andere de metropool Rio de Janeiro, de indrukwekkende Iguazú watervallen én het moerasgebied, de Pantanal, bezocht. Wil je mijn absolute hoogtepunten te weten komen? Lees dan verder!

Lees verder

Filter artikelen