Onze verhalen en nieuwsberichten

YAXA Reizen

Gratis annuleren bij Yaxa Reizen

23 november 2020

Uit de vele gesprekken met retail partners en klanten merkt Yaxa Reizen dat reizigers in de startblokken staan om hun reisplannen in 2021 te realiseren. “De huidige onzekerheid zorgt er toch voor dat men bang is om de soms hoge aanbetaling te doen. Daarom hebben we besloten dat er vanaf heden geen aanbetaling voldaan hoeft te worden voor nieuwe boekingen die vóór 30 april 2021 gemaakt worden, met vertrek tot 31 december 2021.” zegt eigenaar Henk Swama.

Lees verder

Hoe gaat het nu met Yaxa Reizen? Medewerkers aan het woord.

6 oktober 2020

Dat deze crisissituatie (zo mogen we het gerust noemen) een grote impact heeft op Yaxa Reizen, en op de gehele reisbranche, staat buiten kijf. Onze dagtaak bestaat niet meer uit het samenstellen van de mooiste reizen en het informeren van onze gewaardeerde partners. Ook wij zijn voornamelijk bezig met annuleringen en hier en daar een omboeking. Mooier kunnen we het niet maken, hoe graag we dat ook willen. Een safari over de savannes van Zuid- en Oost-Afrika, een selfdrive door de groene omgeving van Midden-Amerika, touren over de Altiplano in Zuid-Amerika en kennismakingen met de goedlachse Aziatische bevolking zijn dingen waar we nu alleen maar van dromen. Is het alleen maar kommer en kwel? Zeker niet!

Lees verder

5 x Cuba ‘on a budget’ tips

23 maart 2020

‘Nú is het moment om Cuba te ontdekken’ – je hoort het steeds vaker. Het eiland trekt jaarlijks vele toeristen aan en dat is ook niet zo gek. De azuurblauwe zee, de rijke historie en de groene valleien; Cuba heeft voor ieder wat wils! Onze reisexpert Hiske geeft je de vijf ultieme tips om authentiek Cuba ‘on a budget’ te bezoeken. Lees snel verder.

Lees verder

2 weken rondreizen door Argentinië: Highlights & Tips!

23 maart 2020

Terug van weggeweest, met een koffer vol verhalen en herinneringen. Wat is Argentinië toch een prachtig land. Van de wereldstad Buenos Aires tot authentieke dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, tot gletsjers, woestijnlandschappen en wijngaarden, dit land in Zuid-Amerika heeft het allemaal! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder

Lies op inspectiereis door Thailand en Laos

30 september 2019

In augustus mocht ik voor YAXA Reizen deelnemen aan een studiereis, georganiseerd door TAT, het Thaise verkeersbureau, naar Noord Thailand met een uitstapje naar Luang Prabang in Laos.

Lees verder

Verliefd op Cuba!

14 februari 2019

Ook wij zijn ‘Verliefd op Cuba’! Salsa, de gastvrije bevolking, kleurrijke steden en heerlijke stranden; Cuba is bijzonder! Boek je tussen 14 februari en 14 maart een reis op maat naar Cuba dan ontvang je per reiziger één bioscoopbon ter waarde van € 10,00, uiteraard te gebruiken voor de film ‘Verliefd op Cuba’. Tijdens de film kom je meteen in Cubaanse sferen! Vragen over een reis naar Cuba? Neem gerust contact met ons op.

Lees verder

Studiereis Yaxa Reizen: Zuid-Afrika is meer dan de Big Five

14 november 2018

Zuid-Afrika staat natuurlijk bekend om de safari’s en het zien van de Big Five. Maar het land is meer dan dat, veel meer! Zuid-Afrika is als de wereld in één land. Yaxa Reizen ging, onder leiding van Tomas Tiekstra, met reisbureaus en reisadviseurs op studiereis om dit prachtige land zelf te ontdekken.

Lees verder

EVA Air en YAXA

5 september 2018

Yaxa Reizen werkt sinds kort, naar alle tevredenheid, samen met de Taiwanese luchtvaartmaatschappij EVA Air. Of u nu een reis op maat naar Thailand, Japan of China maakt, als u met EVA Air vliegt begint uw vakantie al aan boord. Meer weten? Lees dan verder!

Lees verder

Filter artikelen