Onze verhalen en nieuwsberichten

YAXA Reizen

Het was een geweldige avond!

30 januari 2023

Wij kijken terug op een prachtige avond tijdens het Reisgala 2023! Dank aan TravMagazine en Vakblad TravelPro voor de voortreffelijke organisatie. Felicitaties aan de collega's die de Nederlandse Vakantie Awards hebben gewonnen. En dank aan de leukste gasten deze avond, die aan de Yaxa Reizen tafel zaten!

#travel #reisgala #reisgala2023 #vakantieaward #travmagazine #travelpro #reisbranche

Lees verder

Een week vrij en de wens voor een reis naar een totaal andere wereld waar de zon schijnt? Bezoek dan Egypte!

23 januari 2023

Onze 8-daagse reis naar Egypte is een unieke belevenis in één van de meest fascinerende landen ter wereld. Stap in de wereld van de farao’s en ontdek alle cultuurschatten die Eypte te bieden heeft in deze week. Maar ga ook heerlijk relaxen in de zwembaden van de exclusieve hotels aan de Nijl. Kijk op onze site voor de voorbeeldreis, die uiteraard naar elke wens aangepast kan worden.


Lees verder

Last van Blue Monday? Boek een week zon en cultuur naar Jordanië.

16 januari 2023

Onze 8-daagse selfdrive door Jordanië staat voor oude cultuur, de mooiste natuur, een veilig gevoel, een gastvrij onthaal en heerlijk relaxen op een van de stranden in Aqaba. Een reis naar Jordanië is uniek en veelzijdig. En dé oplossing voor het Blue Monday gevoel. Kijk nu op onze site voor de voorbeeldreis, die uiteraard naar elke wens aangepast kan worden.

Lees verder

Al plannen voor de meivakantie? Denk eens aan Florida!

9 januari 2023

Met 2 week vrij in mei is een reis naar Florida een geweldige bestemming voor een 10-daagse roadtrip naar de Sunshine State van Amerika. Florida biedt voor elke leeftijd geweldige belevenissen. Kijk op onze site voor een voorbeeldreis, die uiteraard naar elke wens aangepast kan worden.

Lees verder

Dank voor de samenwerking in het afgelopen jaar!

23 december 2022

Nu ook reizen naar het mystieke Egypte met Yaxa Reizen!

16 december 2022

Reizen door Egypte ontbrak in ons aanbod, maar ook deze unieke belevenis door een van de meest fascinerende landen ter wereld is nu bij ons te boeken.

Lees verder

5 x Cuba ‘on a budget’ tips

23 maart 2020

‘Nú is het moment om Cuba te ontdekken’ – je hoort het steeds vaker. Het eiland trekt jaarlijks vele toeristen aan en dat is ook niet zo gek. De azuurblauwe zee, de rijke historie en de groene valleien; Cuba heeft voor ieder wat wils! Onze reisexpert Hiske geeft je de vijf ultieme tips om authentiek Cuba ‘on a budget’ te bezoeken. Lees snel verder.

Lees verder

Studiereis Yaxa Reizen: Zuid-Afrika is meer dan de Big Five

14 november 2018

Zuid-Afrika staat natuurlijk bekend om de safari’s en het zien van de Big Five. Maar het land is meer dan dat, veel meer! Zuid-Afrika is als de wereld in één land. Yaxa Reizen ging, onder leiding van Tomas Tiekstra, met reisbureaus en reisadviseurs op studiereis om dit prachtige land zelf te ontdekken.

Lees verder

Filter artikelen