Onze verhalen en nieuwsberichten

YAXA Reizen

5 x Cuba ‘on a budget’ tips

23 maart 2020

‘Nú is het moment om Cuba te ontdekken’ – je hoort het steeds vaker. Het eiland trekt jaarlijks vele toeristen aan en dat is ook niet zo gek. De azuurblauwe zee, de rijke historie en de groene valleien; Cuba heeft voor ieder wat wils! Onze reisexpert Hiske geeft je de vijf ultieme tips om authentiek Cuba ‘on a budget’ te bezoeken. Lees snel verder.

Lees verder

2 weken rondreizen door Argentinië: Highlights & Tips!

23 maart 2020

Terug van weggeweest, met een koffer vol verhalen en herinneringen. Wat is Argentinië toch een prachtig land. Van de wereldstad Buenos Aires tot authentieke dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, tot gletsjers, woestijnlandschappen en wijngaarden, dit land in Zuid-Amerika heeft het allemaal! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder

EVA Air en YAXA

5 september 2018

Yaxa Reizen werkt sinds kort, naar alle tevredenheid, samen met de Taiwanese luchtvaartmaatschappij EVA Air. Of u nu een reis op maat naar Thailand, Japan of China maakt, als u met EVA Air vliegt begint uw vakantie al aan boord. Meer weten? Lees dan verder!

Lees verder

FAMtrip Thailand

26 juni 2018

Afgelopen mei was het weer zover, een studiereis van Yaxa Reizen! Wij nemen onze reisagenten graag mee op reis en dit keer was Thailand aan de beurt. Dit is één van onze best verkochte bestemmingen, maar het blijft vaak bij een bezoek aan de hoofdstad Bangkok, de River Kwai in Kanchanaburi en de idyllische eilanden in het zuiden. Thailand heeft zoveel meer! Aan ons de taak om het relatief onontdekte, authentieke noordoosten van Thailand te laten zien.

Lees verder

Dé hoogtepunten van Brazilië

26 juni 2018

Samen met de cowboy, hobbelend op ons paard, dwars door de Braziliaanse Pantanal. Brazilië is fantastisch! Tijdens mijn inspectiereis in Brazilië heb ik onder andere de metropool Rio de Janeiro, de indrukwekkende Iguazú watervallen én het moerasgebied, de Pantanal, bezocht. Wil je mijn absolute hoogtepunten te weten komen? Lees dan verder!

Lees verder

Filter artikelen