Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Natuur en cultuur ten top in Zuid-Amerika!

Misschien wel een van de meest diverse continenten op aarde; Zuid-Amerika. Een reis door de landen van dit continent staat garant voor een mix van de meest indrukwekkende natuur en culturen. Een ding staat vast, houdt u van avontuur dan bent u hier op de juiste plaats. Gletsjers in het zuiden van Argentinië en Chili, de Amazone in Brazilië, het Andesgebergte en de overweldigende Iguazú watervallen op de grens van Brazilië en Argentinië. En natuurlijk de indianencultuur in onder andere Ecuador, en vergeet ook Paaseiland en de Galapagos Eilanden voor de kust van Zuid-Amerika niet. In Zuid-Amerika beleeft u uw droom!

De vele gezichten van langgerekt Chili

Het smalle en uitgestrekte Chili is een bijzonder land. Van noord tot zuid vindt u verschillende landschappen, van woestijnen tot gletsjers. Chili heeft nagenoeg alles om uw reis onvergetelijk te maken. De Atacamawoestijn in het noorden van het land biedt uitgestrekte en dorre landschappen met fantastische rotsformaties. In het midden van het land vindt u Santiago de Chile, een stad gelegen tussen hoge bergen en uitgestrekte wijngaarden waar Chili een paar van de lekkerste wijnen ter wereld produceert! Verder naar het zuiden verandert het landschap langzaam van rustig en uitgestrekt naar het ruige Torres del Paine en Patagonië. Meren, fjorden en kilometers hoge bergen kenmerken hier het landschap. Avonturiers zullen hier hun hart ophalen. Vergeet ook niet kennis te maken met de Chileense bevolking en kom meer te weten over hun eeuwenoude cultuur. Ontdek het diverse Chili!

Special Paaseiland

Hanga Roa - Orongo - Ahu Akivi - Anakena - Rano Kao -

Reisduur: 4 dagen
Reistype: Reisverlenging
Prijsindicatie: Ä 789,00 per persoon (excl. vlucht)

ArgentiniŽ, Chili & BraziliŽ 29-daagse rondreis

Buenos Aires - Bariloche - Lago Meliquina - San Martin de los Andes - Bariloche - El Calafate - Puerto Natales - Torres del Paine - Puerto Natales - Buenos Aires - Puerto Iguazķ - Paraty - Ilha Grande - Rio de Janeiro

Reisduur: 29 dagen
Reistype: Individuele rondreis
Prijsindicatie: Ä 3.389.00 per persoon (excl. vlucht)