Eilandvakantie Bon Bini Bonaire

Yaxa Reizen

8-daagse individuele eilandreis
€ 749,00 per persoon (excl. intercontinentale vlucht)
Beste reistijd februari t/m juni
Vrijblijvende offerte aanvragen

Schakel een versnelling terug en geniet met volle teugen op Bon Bini Bonaire!

Vooral voor de duik- en snorkelliefhebber is Bonaire the place to be! U vindt hier een prachtige onderwaterwereld die rijk is aan koraalriffen en de meest kleurrijke en tropische vissen. Adembenemend! Ook voor diegene die op zoek is naar de relaxte sfeer van de Caribbean, heerlijke stranden en natuurliefhebbers zullen zich geen moment vervelen op Bonaire. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Klein Bonaire of aan Nationaal Park Slagbaai per huurauto en zie een hele andere kant van het eiland. Bonaire zal u doen verrassen!

Bon Bini Bonaire

 1. Ga duiken op de mooiste locaties
 2. Bezoek het idyllische Klein Bonaire
 3. Wandel door de straten van Kralendijk
 4. Spot de flamingo's in Lac Bay

Benieuwd naar nog meer hoogtepunten? Neem dan contact op met onze reisexpert!

Reisprogramma

Dag 1

Amsterdam - Bonaire

Uw eilandvakantie zal van start gaan met de vlucht naar Bonaire. Deze kan Yaxa Reizen voor u verzorgen. KLM heeft vanaf luchthaven Schiphol een goede rechtstreekse verbinding met het eiland. Eenmaal aangekomen op het eiland zal u per transfer naar uw accommodatie worden gebracht. Hier is de rest van de dag ter vrije besteding en vanaf dit moment kan het vakantievieren echt beginnen. Welkom op Bonaire!
Overnachting: u verblijft zeven nachten in een 2-persoonskamer in het Divi Flamingo Resort & Casino op basis van logies. Tegen een toeslag kunt u hier verblijven op basis van logies & ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive. Vraag naar de mogelijkheden.

Dag 2 t/m 7

Vrije dagen op Bon Bini Bonaire

Zoals gezegd is Bonaire een paradijs voor duikliefhebbers. Een aantal duikspots zijn echt de moeite waard, waaronder de (begeleide) duik naar het wrak van Hilma Hooker. In 1984 is dit schip gezonken en het vormt op dit moment een prachtige duikervaring. Andere plekken die u als duikliefhebber gezien moet hebben zijn onder andere ‘1000 Steps’, Vista Blue en Margate Bay. Ook snorkelaars zullen zich vergapen aan de koraalriffen en tropische vissen die niet ver onder het wateroppervlak leven.

Vergeet niet dat Bonaire ook voor niet-duikliefhebbers een paradijs is! De dagen op het eiland kunnen gemakkelijk gevuld worden met een rit over het eiland, Bonaire is namelijk uitermate geschikt voor een rondrit per huurauto. Ook bij Yaxa Reizen kunt u een huurauto huren tijdens uw eilandvakantie. Vraag naar de mogelijkheden. Tijdens een rit over het eiland komt u onder andere langs de sfeervolle hoofdstad Kralendijk waar u de gekleurde huizen echt gezien moet hebben! Een dagtocht per watertaxi naar Klein Bonaire is een niet te missen hoogtepunt. Hier ervaart u het echte bounty eiland gevoel en kunt u heerlijk relaxen en snorkelen. Komt u naar Bonaire voor slechts de zon, zee en strand dan is het heerlijk vertoeven met veelal een verfrissend passaatwindje. Daarbij kunt u culinair genieten een een van de vele gezellige barretjes en restaurants.

Slagbaai

Slagbaai

Dag 8

Afscheid van Bonaire

Helaas is de dag aangebroken dat u Bonaire zal moeten verlaten. Afhankelijk van uw vluchttijden wordt u naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht. U kunt terugkijken op een heerlijk verblijf op Bon Bini Bonaire! Wist u dat Bonaire perfect te combineren met bijvoorbeeld Aruba en/of Curacao? Eilandhoppen is een leuke manier om het Caribisch gebied te ontdekken! Yaxa Reizen helpt u graag bij het samenstellen van uw eilandvakantie.

Reissom indicatie € 749,00 per persoon (excl. intercontinentale vlucht)

op basis van een 2-persoonskamer

Inbegrepen

 • Luchthaventransfer op de dagen van aankomst en vertrek.
 • Overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van logies.
 • SGR bijdrage (€5,00 per persoon).

Niet inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten en de daarbij behorende luchthavenbelastingen en heffingen.
 • Overige maaltijden, tenzij anders vermeld.
 • Drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.
 • Huurauto en alle bijkomende kosten.
 • Entreegelden en (optionele) excursies.
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 maximaal 9 personen per dossier).
Neem vrijblijvend contact op