One Happy Island - Aruba

Yaxa Reizen

8-daagse individuele eilandreis
€ 659,00 per persoon
Beste reistijd Februari t/m juni
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij wensen u veel plezier op het prachtige, zonovergoten eiland Aruba!

Kilometerslange parelwitte en rustige stranden, ongerepte natuur, de mooiste baaien en kleurrijke culturele parels; Aruba bruist volop! De vriendelijke bewoners van Aruba verwelkomen u graag op hun One Happy Island. Er zijn verschillende natuurwonderen te vinden waaronder natuurlijke bruggen en grotten om te verkennen én er zijn talloze manieren om te relaxen op de prachtige parelwitte zandstranden.

One happy island - Aruba

  1. Relax op de spierwitte stranden van Aruba
  2. Ga off road in Arikok National Park
  3. Breng een bezoekje aan Oranjestad
  4. Ontdek de onderwaterwereld tijdens een snorkeltocht

Benieuwd naar nog meer hoogtepunten? Neem dan contact op met onze reisexpert!

Reisprogramma

Dag 1

Amsterdam – Aruba

Uw eilandvakantie zal van start gaan met de vlucht naar Aruba. Deze kan Yaxa Reizen voor u verzorgen.

KLM heeft vanaf luchthaven Schiphol een goede rechtstreekse verbinding met het eiland. Eenmaal aangekomen op het eiland zal u per transfer naar uw accommodatie worden gebracht. Hier is de rest van de dag ter vrije besteding en vanaf dit moment kan het vakantievieren echt beginnen. Welkom op Aruba!

Overnachting: u verblijft zeven nachten in een 2-persoonskamer in het Holiday Inn Resort Aruba op basis van logies. Tegen een toeslag kunt u hier verblijven op basis van logies en ontbijt. Vraag naar de mogelijkheden.

Dag 2 t/m 7

Vrije dagen op Aruba

Aruba ta dushi, Aruba is prachtig!

Nederlands en de lokale taal Papiamento zijn de officiële talen van Aruba maar de meeste Arubanen spreken minimaal vier talen, waaronder ook Engels en Spaans. Er is dus altijd wel een taal waarin u met de bevolking kunt communiceren. Handig, voor als u een lekker drankje of een goede maaltijd wilt bestellen in één van de vele (beach)bars en restaurants.

Aruba is met zijn circa 181km2 een relatief klein eiland maar is gevuld met veel plezier en vrolijkheid. Zo kunt u uw hart hier ophalen als snorkelaar of duiker zijnde. In het kristalheldere water vindt u namelijk vrolijk gekleurde riffen en oude scheepswrakken. Ook kunt u hier kite- en windsurfen bij Malmok Beach.

Verken de rustige zandstranden aan de westkust en de grillige baaien aan de noordkust. Beklim de treden naar de top van de Hooiberg, Aruba's iconische heuvel gevormd door oude vulkanen, of geniet van de natuur in het grootste natuurpark van Aruba, National Park Arikok. Ook is het mogelijk om het eiland te verkennen per huurauto. Yaxa Reizen kan u informeren over de mogelijkheden.

Grootste natuurpark op Aruba

Arikok National Park

Dag 8

Afscheid van Aruba

Helaas is de dag aangebroken dat u Aruba zal moeten verlaten. Afhankelijk van uw vluchttijden wordt u naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht. U kunt terugkijken op een heerlijk verblijf op Aruba! Wist u dat Aruba perfect kunt combineren met een verblijf op bijvoorbeeld Curaçao en/of Bonaire? Eilandhoppen is een leuke manier om het Caribisch gebied te ontdekken! Yaxa Reizen helpt u graag bij het samenstellen van uw eilandvakantie.

Reissom indicatie € 659,00 per persoon

op basis van een 2-persoonskamer

Inbegrepen

Luchthaventransfer op de dagen van aankomst en vertrek.

Overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van logies.

SGR bijdrage (€5,00 per persoon).

Niet inbegrepen

Intercontinentale vluchten en de daarbij behorende luchthavenbelastingen en heffingen.

Overige maaltijden, tenzij anders vermeld.

Drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.

Huurauto en alle bijkomende kosten.

Entreegelden en (optionele) excursies.

Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 maximaal 9 personen per dossier).

Neem vrijblijvend contact op