Veelzijdig Curaçao

Yaxa Reizen

8-daagse individuele eilandreis
€ 659,00 per persoon
Beste reistijd Februari t/m juni
Vrijblijvende offerte aanvragen

Dit is het moment om te genieten op veelzijdig Curaçao!

Verken het eiland en ontdek de street-art en cafeetjes in Pietermaai, beklim de Christoffelberg of ga waar de wind u brengt op de Sint Joris Baai. De ligging van Curaçao zorgt voor ideale omstandigheden met het hele jaar heerlijke temperaturen. En met de meer dan 35 stranden, het één nog mooier dan de andere, kunt u hier dus optimaal van genieten.

Veelzijdig Curaçao

  1. Verken kleurrijk Willemstad
  2. Bezoek paradijselijk Klein Curaçao
  3. Doen op Curaçao: beklim de Christoffelberg
  4. Ontdek het onaangetaste Westen per huurauto
  5. Maak kennis met de onderwaterwereld van Curaçao

Benieuwd naar nog meer hoogtepunten? Neem dan contact op met onze reisexpert!

Reisprogramma

Dag 1

Amsterdam - Curaçao

Uw eilandvakantie zal van start gaan met de vlucht naar Curaçao. Deze kan Yaxa Reizen voor u verzorgen.

KLM heeft vanaf luchthaven Schiphol een goede rechtstreekse verbinding met het eiland. Eenmaal aangekomen op het eiland zal u per transfer naar uw accommodatie worden gebracht. Hier is de rest van de dag ter vrije besteding en vanaf dit moment kan het vakantievieren echt beginnen. Welkom op Curaçao!

Overnachting: u verblijft zeven nachten in een 2-persoonskamer in het Livingstone Jan Thiel Resort op basis van logies. Tegen een toeslag kunt u hier verblijven op basis van logies en ontbijt. Vraag naar de mogelijkheden.

Dag 2 t/m 7

Vrije dagen op Curaçao

De komende dagen heeft u alle tijd om van veelzijdig Curaçao te genieten.

Zo kunt u een wandeling maken door de binnenstad van Willemstad en ontdekt u waarom deze op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Zo is de Koningin Emma Brug, ook wel ‘Swinging Old Lady’ genoemd, een drijvend ponton. Bijzonder! Ook een bezoek aan De Oude Markt is een aanrader, waar u lokale en internationale maaltijden kunt proeven.

Wilt u de natuur in? Dan is het Christoffel Park een aanrader, zeker voor de vogelliefhebbers. U kunt hier wandelen of fietsen terwijl u geniet van Curaçao’s rijke verscheidenheid aan flora en fauna.

Curaçao’s langste en witste strand ligt op Klein Curaçao, een onbewoond eiland then zuidoosten van Curaçao. Verschillende organisaties op het eiland kunnen u hier naartoe brengen zodat u kunt genieten van het witte strand, het kraakheldere water en een lekkere lunch. Andere aanraders zijn bijvoorbeeld het Cas Abao en Kokomo Beach. U zult zich hier niet gaan vervelen! Tijdens uw verblijf op Curacao heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een huurauto. Zo kunt u gemakkelijk gaan en staan waar u wilt. Vraag naar de mogelijkheden.

Koningin Emmabrug

Willemstad

Dag 8

Afscheid van Curaçao

Helaas is de dag aangebroken dat u Curaçao zal moeten verlaten. Afhankelijk van uw vluchttijden wordt u naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht. U kunt terugkijken op een heerlijk verblijf op Curaçao! Wist u dat Curaçao perfect kunt combineren met een verblijf op bijvoorbeeld Aruba en/of Bonaire? Eilandhoppen is een leuke manier om het Caribisch gebied te ontdekken! Yaxa Reizen helpt u graag bij het samenstellen van uw eilandvakantie.

Reissom indicatie € 659,00 per persoon

op basis van een 2-persoonskamer

Inbegrepen

Gedeelde luchthaventransfer op de dagen van aankomst en vertrek.

Overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van logies.

SGR bijdrage (€5,00 per persoon).

Niet inbegrepen

Intercontinentale vluchten en de daarbij behorende luchthavenbelastingen en heffingen.

Overige maaltijden, tenzij anders vermeld.

Drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.

Huurauto en alle bijkomende kosten.

Entreegelden en (optionele) excursies.

Bijdrage calamiteitenfonds (€ 2,50 maximaal 9 personen per dossier).

Neem vrijblijvend contact op