ABC-Eilanden & SSS-Eilanden

Yaxa Reizen

Zonnige taferelen met een Nederlands of Frans tintje, op de Caribische eilanden voelt u zich gelijk thuis! Eilanden omringd door azuurblauwe zee, waar gezellige stadjes te vinden zijn en waar u in de mooiste en meest sfeervolle accommodaties kunt verblijven. Een vakantie op Aruba, Bonaire, Curaçao, ook wel de ABC-Eilanden genoemd of op de SSS-Eilanden; Sint Maarten, Saba of Sint Eustatius is er een om nooit te vergeten. U wordt getrakteerd op de mooiste baaien, natuur en onderwaterwereld en vriendelijke bewoners die u hartelijk welkom heten. Elk eiland heeft een eigen sfeer maar staan stuk voor stuk garant voor onvergetelijke momenten. Ervaar zelf de relaxte vibe die er heerst. Bon Bini!

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op