Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Voel de 'Latin Vibe' op de Caribbean!

Salsa, kleurrijke culturen, eindeloze witte palmstranden, lekkere cocktails en oogverblindende natuur. Zo kunnen de Caribbean het beste worden omschreven. Tropische eilanden, koloniale steden en de talloze natuurparken zorgen ervoor dat uw vakantie op de Caribbean een onvergetelijke ervaring wordt. Wie aan de Caribbean denkt, denkt wellicht niet meteen aan Cuba. Toch is Cuba het ideale land waar men de typische Caribische sferen beleeft. Met zijn cultuur, natuur en oude koloniale steden maakt Cuba dé vakantiebestemming binnen het Caribische gebied! De afwisseling van avontuur en rust zorgt ervoor dat uw reis naar de Caribbean precies zo wordt als u voor ogen heeft: onvergetelijk en veelzijdig!

Veelzijdig en koloniaal Cuba

In Cuba wordt u aangenaam verrast door de prachtige natuur en in het bijzonder de bijzondere cultuur. Cuba staat bekend om zijn geweldige sigaren, heerlijke rum en de koloniale steden, waar u uw ogen uitkijkt door de prachtige gekleurde oldtimers en kleurrijke gebouwen. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Typisch voor het land zijn ook de ‘Mogotes’, gelegen in het westelijke deel van het land. Dit zijn rijzende kalkbergen met bijzondere vormen. Vergeet de prachtige zandstranden en de Salsa niet, die klinkt vanuit alle straathoeken! Op Varadero is het ultiem genieten van een relaxed strandverblijf. Geniet in Cuba van de sfeer en de altijd vriendelijke bevolking!

Cuba 15-daagse rondreis

Havana - ViŮales - Las Terrazas - Santa Clara - Trinidad - Cienfuegos - Cayo Santa Maria

Reisduur: 15 dagen
Reistype: Selfdrive
Prijsindicatie: Ä 1.949,00 per persoon (excl. vlucht)

Cuba 20-daagse rondreis

Havana - ViŮales - Soroa - Trinidad - CamagŁey - Sierra Maestra - Santiago de Cuba - Baracoa - Cayo Saetia - Havana

Reisduur: 20 dagen
Reistype: Selfdrive
Prijsindicatie: Ä 1.789,00 per persoon (excl. vluchten)

Cuba 23-daagse rondreis

Havana - ViŮales - Cayo Levisa - Las Terrazas - PenÔnsula de Zapata - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clara - Cayo Santa Maria - Havana

Reisduur: 23 dagen
Reistype: Selfdrive
Prijsindicatie: Ä 2.089,00 per persoon (excl. vlucht)