Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

KLM en Yaxa Reizen

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yaxa Reizen werkt al vele jaren, en naar alle tevredenheid, samen met KLM. Of u nu een reis op maat naar Zuid-Afrika, Suriname of Cuba maakt, als u met KLM vliegt begint uw vakantie al aan boord.

U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt rekenen op een ruime en comfortabele zitplaats. KLM beschikt over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes zoals bijvoorbeeld een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor u en uw medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.

Stap met een gerust hart aan boord en ervaar de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van KLM!

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over uw KLM-vlucht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar KLM.com.

Bagage
1. Handbagage
Als u vliegt met KLM mag u één stuk handbagage gratis meenemen. Kijk voor meer informatie op: KLM.com.

2. Ruimbagage
Op intercontinentale vluchten is uw ruimbagage inbegrepen. Vliegt u binnen Europa, dan kunt u tegen een betaling ruimbagage meenemen. Meer informatie over het meenemen van bagage kunt u op de website van KLM nalezen. Ook vindt u daar meer informatie over het meenemen van afwijkende bagage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duik- of golfuitrusting  en de bagagevoordelen voor  Flying Blue leden. Wilt extra bagage meenemen? Laat het ons weten! Wij regelen het graag voor u.

Stoelreservering
Het reserveren van een stoel zonder dat u incheckt kunnen wij voor vertrek voor u regelen. Hiervoor betaalt u  wel een toeslag. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
 

Online inchecken
Voor de meeste vluchten geldt dat u vanaf 30 uur voor vertrek online kunt inchecken via de website van KLM. Voor vluchten naar de Verenigde Staten kan dit vanaf 24 uur voor vertrek. Natuurlijk kunt u ook op de luchthaven bij de betreffende incheckbalie(s) of self-service incheckpunten in de vertrekhal inchecken.