Als een koning te rijk in Marokko

Yaxa Reizen

Een reis door Marokko is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Koningssteden zoals Marrakech en Fez, maar ook de vriendelijke bevolking, oude stadjes, schitterende natuur en een eindeloos woestijngebied zorgen voor een buitengewoon bijzondere ervaring! Uiteraard is er in Marokko genoeg gelegenheid om een kop verse muntthee te drinken te midden van een drukke medina. Houdt u van avontuur, dan is een overnachting midden in een woestijn een prachtige ervaring. In slechts drie uren vliegen arriveert u in een compleet andere wereld, en per huurauto is het land goed te bereizen. Wij raken niet uitgepraat over Marokko, en met een individuele rondreis door Marokko ervaart u het zelf!

Korte lijnen en personal touch

Het Yaxa-team bestaat uit reislustige maatwerk-specialisten met een achtergrond in de toeristische sector. Wij kennen de bestemmingen door en door. We hebben er gewoond, gewerkt, gereisd en we keren regelmatig terug om de nieuwste must-sees te ontdekken en accommodaties te bekijken.

Persoonlijk contact
Gewoond en gewerkt op jouw bestemming
Snelle offertes
Altijd volledig op maat

Wij stellen uw perfecte reis op maat samen

Met al onze ervaring, connecties en passie stellen wij uw perfecte reis op maat samen. Alles aan de hand van uw voorkeuren en wensen, samen met uw maatwerkspecialist.

Neem vrijblijvend contact op