Unieke belevenissen creŽert u met Yaxa Reizen

Visumbemiddeling

Snel, makkelijk en vertrouwd uw visum regelen via CIBT VisumCentrale

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Het regelen van een visum kan soms best lastig zijn en kost vaak veel tijd. Om het u makkelijker te maken werken wij samen met de CIBT VisumCentrale, dé expert op het gebied van visumbegeleiding. De VisumCentrale onderhoudt zeer korte lijnen met ambassades en de deskundige medewerkers zijn op de hoogte van de laatste visum-ontwikkelingen.

De VisumCentrale richt zich op een uitgebreide dienstverlening ten aanzien van informeren en ondersteunen bij het aanvragen van, soms complexe, visa. Via een gebruiksvriendelijke website wordt u door het hele visum-aanvraagproces begeleid. Bij elke stap binnen het aanvraagtraject kunt u een beroep doen op deskundig advies. Daarnaast is de website altijd up-to-date met de laatste informatie over de benodigde grensdocumenten en visuminformatie.  Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens en documenten.

Laat de VisumCentrale u begeleiden bij de aanvraag van uw visum. Zo bent u zeker van een goede service en van de juiste documenten, zodat u zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen.

 

NB: de regels en prijzen voor visa kunnen opeens wijzigen en Yaxa Reizen kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de hier en door CIBT vermelde informatie.